Hakkımızda

Tarih: 22.02.2017-13:47:01   -   1.968 kez okundu   -   Yazan: Muammer   -   0 Yorum fbp

Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Kulübü 2009 Yılında kurulmuştur. Kulüp Danışmanlığını Şuanda Prof. Dr. İbrahim YILMAZ yapmaktadır.

 Yaptığımız teknik, sosyal ve kültürel organizasyonların altına imzamızı atma isteği bizi bu noktaya sürükledi. Kulüpleşerek, sadece haftanın belirli günleri bir araya gelen arkadaşlar topluluğu olmaktan sıyrılıp, Harita Mühendisliğini gerçek anlamda kavramayı ve bu konuda fikirleri olan Genç Haritacı arkadaşlarımızı aynı çatı altında toplamayı hedefledik ve bu hedefleri de Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümü olarak hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

 Harita Mühendisliğinin pek çok alanında faaliyetler yapan kulübümüz, yoğunlaştığı konularda çalışmalar yaparak bölüm hocalarımızın desteği ile sadece Afyon iliyle sınırlı kalmayıp ülke genelinde çalışmalara katkıda bulunmaya başlamıştır. Kulüp bünyesinde beraber vakit geçirip, eğlenebileceğimiz hem de bize bir şeyler katabilecek aktiviteler düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

 Misyonumuz sadece Sosyal Etkinlikler değil meslek hayatımızda sorumluluk sahibi mühendisler olmak, mesleğimizin değerlerini anlatıp, mesleğimizin değeri için farkındalık oluşturmak, bu konu da yapılacak bütün çalışmalarda bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza ön ayak olmak ve onları yönlendirmektir.

    Projelerimiz kapsamında

 Teknik Geziler, Kültürel Geziler, Kariyer Günleri, Sosyal projeler, Sempozyumlar, Söyleşiler, Huzurevi ziyaretleri, Çocuk esirgeme kurumu ziyaretleri, Köy okullarına kütüphane kurulması, Kan bağışı gibi etkinliklerin tamamını dönem dönem gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

 Büyük bir aile olarak gördüğümüz kulübümüz yeni gelen arkadaşlarımızın ve Harita mühendisi olan mezun arkadaşlarımızın desteği ile sürekli olarak büyümeye devam ediyor, ve biz bu büyümeyle doğru orantılı olarak artan faaliyetlerimizle Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin en önde gelen kulüplerinden biri olma yolunda ilerliyoruz.

    Saygılarımızla…
    Afyon Kocatepe Üniversitesi
    Harita Kulübü
Yorumlar (Toplam: 0) Sıralama:
Bu yazı yoruma kapalıdır.
Yorum Yaz
Bu yazı yoruma kapalıdır.